Bra minihögtalare till datorn

Oavsett om man har en stationär dator eller en laptop kan det vara skönt att få ett bra ljud när man lyssnar på musik eller ser på film. De inbyggda högtalarna i datorer blir bättre, men för ett optimalt ljud lönar det sig att investera i ett par externa högtalare.

Högtalare som fått bra recensioner

Det finns en hel uppsjö av högtalare i många olika prisklasser. Några som fått goda omdömen är Creative Mudo 2 som kommer i en fräck färg, har en bra batteritid och levererar ett bra ljud. Philips Sb 300 har utsetts till testvinnare av panelen på M3. Högtalaren har en ljuspulserande funktion där den blinkar i takt med musiken, samtidigt som den har pålitliga egenskaper. I samma test blev JBL Clip 2 den högtalare som knep silvret.

Vad skall man tänka på?

När du skall välja rätt högtalare finns det några frågor man bör ställa sig själv. Den ena är hur stora högtalarna får vara utan att ta för mycket plats. Idag finns det många bra högtalare i mindre storlek, och ljudupplevelsen blir inte automatiskt sämre om högtalarna är mindre. En annan faktor som kan vara avgörande är hur högtalarna behöver kunna anslutas till datorn. Det traditionella med sladd kanske är lite för bökigt, men då finns det alternativ som ansluter via bluetooth eller wifi. Läs gärna omdömen och recensioner på nätet för att vara helt säker på att du får det du vill ha!

Maxa din ljudupplevelse

Investera i ett par minihögtalare till datorn

Idag växer internetbaserade tjänster som Spotify och Netflix rekordartat. Hör man till skaran som tycker om att lyssna på musik hemma är det lönt att fundera på att köpa ett par högtalare som kan ge en ett bättre ljud. Philips, Audio Pro och Bose är tre erkända märken som kan erbjuda hållbara produkter med en ljudkvalitet man sent kommer glömma.